A murit un jandarm care nu credea că există coronavirus. S-a infectat și a murit. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”

Ironie tragică pentru un jandarm care nu credea că există coronavirus. S-a infectat și a murit. Medicii nu i-au putut salva viața.

Ionuț Câmpean, în vârstă de 43 de ani, Jandarm în Sibiu, a aflat în urmă cu câteva zile că este bolnav de COVID-19 iar pe 23 de octombrie a fost internat în spital, de unde transmisese un mesaj dureros și de atenționare pentru cei care nu cred în virusul SARS-CoV-2.

A murit un jandarm care nu credea că există coronavirus. S-a infectat și a murit. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!” 1

Prefectura Sibiu a transmis într-un comunicat că militarul a fost tratat conform protocolului și a resurselor disponibile pe secție, însă evoluția bolii, în cazul său, a fost una defavorabilă care a dus la deces.

„Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute, a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a mai transmis sursa citată.

„O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl intrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, scria Ionuț Câmpean pe Facebook.

Radu Herjeu: „Pe 15 septembrie făcea glume: ”Cainii latra la toti oamenii cu masca! normal! pana si cainii stiu!”
Pe 2 octombrie întreba: ”Cat de saraci sunteti, ma, sa luati bani sa ziceti ca aveti corona?”

A murit un jandarm care nu credea că există coronavirus. S-a infectat și a murit. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!” 2

Pe 12 decreta: ”Pentru cei cu creieru’ la ei viata merge inainte…pentru restu masca”
Pe 25 scria pe patul de spital: ”O boala mai grea ca acest covid cred ca doar tratamentul de cancer il intrece. este o lupta groaznica. Protejativa cat puteti”
Pe 28 a murit. Fie-i țărâna ușoară!”

Cristian Paun: „A murit omul! În mai puțin de o săptămână. S-a internat pe 23.10. Acum două săptămâni râdea și îi făcea proști pe ăia cu masca. Evident, nici la el nu știm dacă a murit de COVID sau de prostie! Că, cică, trebuie să facem distincție clară… Era cu 3 ani mai mic ca mine!

A murit un jandarm care nu credea că există coronavirus. S-a infectat și a murit. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!” 3

Acum trei zile spunea: „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”
Păcat că nu suntem mai grijulii!”