Vlad Tăușance: „Sunt bucureștean. Sunt bucureștean pentru că mănânc în oraș chiar dacă am mâncare acasă. Pentru că port hainele bune marțea și cârpele în weekend. Pentru că joc table și n-am alergie la manele. Sunt bucureștean pentru că…”

Vlad Tăușance descrie cum arată un bucureștean și, ca orice bucureștean bun, votează cu Nicușor Dan.

Vlad Tăușance: „Sunt bucureștean. Am câștigat asta în 23 de ani.
Sunt bucureștean pentru că mănânc în oraș chiar dacă am mâncare acasă. Pentru că port hainele bune marțea și cârpele în weekend. Pentru că mă doare la bască despre ce crede lumea. Pentru că-mi pun mâinile în șold când se crede cineva șef în fața mea.

Vlad Tăușance: „Sunt bucureștean. Sunt bucureștean pentru că mănânc în oraș chiar dacă am mâncare acasă. Pentru că port hainele bune marțea și cârpele în weekend. Pentru că joc table și n-am alergie la manele. Sunt bucureștean pentru că...” 1

Sunt bucureștean pentru că am gura mare, egoul cât casa și casa deschisă. Pentru că joc table și n-am alergie la manele. Pentru că știu că FSCB nu e Steaua. Pentru că stau în centru, dar am avut datorii la întreținere și în DT și în Titan. Pentru că mă salut cu doamnele de pe Rosetti.

Sunt bucureștean pentru c-am intrat pe nașpa la Arene, am băut în beciuri, am degustat ciulama la împinge-tava de la Sfânta Vineri, dimineața la cinci, așteptând un 21. Sunt bucureștean pentru că știu că banii când se duc, se duc cu-n simplu gest.

Sunt bucureștean pentru că poți să mă furi, dar nu mă minți, frate, în față. Sunt bucureștean pentru că-mi plac golanii, dar nu suport parveniții. Sunt bucureștean pentru că nu pun botul la harneală proastă. Sunt bucureștean pentru că zic „Ia mai du-te-n p…a mea” și-n clădiri de birouri și în taxiuri. Ceea ce voi face și pe 27 septembrie.

Sunt bucureștean și votez Nicușor Dan Pentru că sunt bucureștean”.

Nicușor Dan este ținta unei campanii de defăimare în aceste zile. De altfel, acesta a anunțat astăzi că va depune o plângere penală pentru „denunţ calomnios” împotriva parlamentarilor PSD care au sesizat procurorii în cazul înregistrărilor apărute în spaţiul public, relatează G4Media.

„Înţeleg că nişte parlamentari PSD au făcut o plângere penală împotriva mea la DNA. Pentru aceşti parlamentari o să fac eu plângere penală pentru denunţ calomnios, pentru că în ţara asta cine face plângere penală ştiind că minte este un infractor şi o să le fac plângere penală”, a declarat candidatul Alianței USR-Plus și PNL, într-o conferință de presă.