(Video) primele imagini de la incatusarea tinerei din Constanța care s-a bătut cu polițiștii. „Mama mea e procuror. O să muriţi!”

Tânăra de 22 de ani din Constanța care a lovit 9 persoane în seara zilei de 11 septembrie a fost arestată pentru 30 de zile.

În momentul încătuțării femeia a urlat la oamenii legii spunând: „mama mea e procuror”. În plus, ea îi amenință pe cei care au reținut-o că „o să moară”, informează adevarul.ro.

(Video) primele imagini de la incatusarea tinerei din Constanța care s-a bătut cu polițiștii. „Mama mea e procuror. O să muriţi!" 1

Scandalul a izbucnit în seara de 11 septembrie, într-un local din oraşul Constanţa, în jurul orei 21.00. Tânăra a intrat în conflict cu o persoană din local pe care a tras-o de păr, a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar cu un pahar aruncat a lovit o altă persoană aflată în acel local.

La faţa locului au venit trei agenţi de pază (a fost activat butonul de panică) aceştia fiind muşcaţi, loviţi în testicule sau în alte zone de către tânăra care, conform unor surse apropiate anchetei, ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise.

Atenție! Imagini cu impact emoțional:

Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată. În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit un poliţist de la Poliţia „naţională” şi doi de la cea locală.

Tânăra bătăuşă a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă. În timp ce era imobilizată pe targă, fata l-a mai lovit o dată pe poliţistul de la Poliţia naţională.