(Video) Noaptea minunilor. USR câștigă Primăria Timișoara! Bucuria USR-iștilor după ce Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea

Noaptea minunilor a început cu victoria incredibilă a lui Nicușor Dan împotriva sistemului creat de Gabriela Firea. Noaptea minunilor continuă cu victoria USR la primăria Timișoarei. Emoții mari și la Brașov unde rezultatul este la limită între George Scripcaru și Allen Coliban (USR)

Nicolae Robu (PNL) și-a recunoscut înfrângerea în alegerile pentru primăria Timișoarei în fața lui Dominic Fritz (USR – PLUS). „Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare”, a declarat Robu, citat de tion.ro.

(Video) Noaptea minunilor. USR câștigă Primăria Timișoara! Bucuria USR-iștilor după ce Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea 1

„Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Am considerat că va fi un scor strâns și am fost optimis până în ultimul moment dar diferența este mare ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele (…) Nu am nicio suferință. Înseamnă că nu mă pliez pe ceea ce vor timișorenii pentru următorii patru ani. Asta e viața, fără regrete!”, a spus Nicolae Robu, potrivit Hotnews.

Ioan Bucuraș: „Robu și-a recunoscut înfrângerea. Extaz la sediul de campanie USRPLUS!”