(Video) Gina Pistol și Smiley au dezvăluit sexul bebelușului! Cum au aflat cei doi că vor deveni părinți

Gina Pistol și Smiley au anunțat oficial marți seară că vor avea un copil. Gina era convinsă că nu poate rămâne însărcinată.

„Nu îmi venea să cred, nici nu îmi venea să mă bucur. Decât atunci când i-am auzit bătăile inimii. Nu știam cum este să fii însărcinată. Credeam că din cauza oboselii, eu am crezut că e ceva, dereglare hormonală.
(Video) Gina Pistol și Smiley au dezvăluit sexul bebelușului! Cum au aflat cei doi că vor deveni părinți 1

El zicea că poate sunt însărcinată, eu ziceam că nu am cum, mai ales că doctorii mi-au spus că nu am șanse să fiu. De asta am și ținut secret, și din cauza vârstei, nici analizele nu recomandau că pot rămâne însărcinată natural. Am făcut un test, o linie era perfectă și una mai ștearsă și i-am zis lui Andrei și ne uitam unul la altul și râdeam. Eu simțeam că e băiat”, a mărturisit Gina Pistol, potrivit spynews.

Smiley, în schimb, încă este uimit de faptul că va deveni tată, și nu oricum, ci tată de fată, lucru care îl cam sperie pe artist.

„Eu nu am avut niciodată în plan să am fată sau băiat, nu m-am gândit la asta. M-am emoționat mai tare când am aflat că e fetiță, le spuneam prietenilor că o să fiu terminat”, a mărturisit celebrul artist, pentru Xtra Night Show.

Vezi aici Video: