(Video) „Aplic legea românească”. Un român din Spania a dat buzna cu ciocanul în mână, supărat că chiriașii nu-i plătesc chiria și stau abuziv

Un român din Spania, supărat că chiriașii nu-i plătesc chiria și stau abuziv, a spart cu ciocanul ușa apartamentului pe care îl deține într-un bloc din Zaragoza.

Înarmat cu un ciocan, Daniel a spart ușa apartamentului în fața camerelor de televiziune, aplicând ceea ce presa spaniolă a numit „legea românească”, anunță Observator News.

(Video) „Aplic legea românească”. Un român din Spania a dat buzna cu ciocanul în mână, supărat că chiriașii nu-i plătesc chiria și stau abuziv 1

Românul s-a dus la poliție și a cerut o intervenție în cazul său, dar polițiștii i-au spus că până nu primesc o hotărâre judecătorească nu pot acționa.

Iar asta ar putea însemna câteva luni, chiar și un an. Timp pe care românul nostru nu este dispus să-l accepte. Așa că a luat situația în propriile mâini.

„Dacă legea spaniolă aici nu funcționează, am avertizat deja, voi aplica legea românească, ceea ce înseamnă că nimeni nu mă ia de c***e” , a spus el în fața camerelor de televiziune de la Aragón Televisión, citează periodistodigital.com.

Din fericire, chiriașii nu se aflau în apartamentul românului, la acel moment, astfel că s-a evitat o eventuală confruntare între cele două părți.