Silviu Tudor Samuila: „Copilul meu va avea o singura pauza in care va putea sa iasa afara. In restul recreatiilor va sta cuminte in banca, cu masca pe fata. Astazi mi-a spus “prefer zoom” desi nu suporta zoom!

Școala a început în condiții speciale pentru toți elevii din România, iar până la apariția unui vaccin împotriva coronavirusului, copiii vor avea de respectat reguli stricte.

Jurnalistul Silviu Tudor Samuila a scris: „Copilul meu va avea o singura pauza in care va putea sa iasa afara. In restul recreatiilor va sta cuminte in banca, cu masca pe fata.

Silviu Tudor Samuila: „Copilul meu va avea o singura pauza in care va putea sa iasa afara. In restul recreatiilor va sta cuminte in banca, cu masca pe fata. Astazi mi-a spus "prefer zoom" desi nu suporta zoom! 1

In pauza in care totusi va putea iesi, va trebui sa nu alerge, sa nu se joace cu mingea si sa nu interactioneze cu alti copii.

Va putea totusi, pret de cateva minute, sa isi scoata masca. Copilul meu are 7,1/2 ani iar eu, ca parinte, sunt obligat sa il duc la scoala.

Astazi mi-a spus “prefer zoom” desi nu suporta zoom! Iar eu nu sunt genul de persoana care sa ii incurajez comportamentul antisocial. Dimpotriva, abia asteptam sa reinceapa scoala. Nu mai sunt la fel de sigur.”