Român infectat cu Covid, s-a izolat de 5 zile în mașină, pentru că DSP-ul nu l-a mai contactat. „Am constat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă….”

Un bucureștean a apelat la o măsură extremă pentru a nu-și infecta familia. S-a izolat 5 zile în mașina personală.

Bărbatul povestește că a sunat la DSP București, cineva i-a spus că va primi un telefon, dar nu l-a mai căutat nimeni, potrivit digi24.ro/

Român infectat cu Covid, s-a izolat de 5 zile în mașină, pentru că DSP-ul nu l-a mai contactat. „Am constat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă....” 1

„M-am trezit sâmbătă dimineață și am constat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă. Sunt asistent medical și mi-au zis să fac un test de Covid și am decis în drum spre muncă să nu mai merg în casă. Mi-a ieșit rezultatul pozitiv. Soția este operată pe inimă acum un an și jumătate și parcă n-aș vrea să se îmbolnăvească și ea”, spune bărbatul.

El spune că a sunat de nenumărate ori la DSP București să ceară un sprijin.

„Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept și să stau izolat, atâta tot, asta sâmbătă seara. Duminică am sunat din nou și am cerut să îmi zică ceva, ce să fac, că stau în mașină. Să stau izolat pe cât posibil, așa mi-au zis. Îmi trebuie concediul ăla medical, mă interesează internarea aia de 24, 48 de ore”, mai spune Mihail.

Cum nu vrea să intre în contact cu nimeni, a cerut ajutor unui prieten care are un apartament gol.

„Dacă fac rost de cheia respectivă să mă mut… Aseară m-am bărbierit aici, la farurile mașinii, a fost ok”, mai spune el.

Din fericire, în afară de pierderea gustului și mirosului, bărbatul nu are deocamdată alte simptome.