Reacție. Mama fetei umilite de tatăl său, primarul din Sangeorz, primele declarații

Mama fetei umilite de tatăl său, primarul din Sangeorz,a avut o primă reacție pe Facebook.

Lucian Mindruta: „Mama fetei aflata in mijlocul scandalului politic si parental din Sangeorz a iesit cu o pozitie publica.
In esenta, ea spune ca fetita e fericita, iubita de ambii parinti. Si ii cearta pe pesedistii care au aruncat pe piata filmarea.
Mesajul principal: nu e treaba nimanui cum ne crestem copiii.
Ooook…”

Reacție. Mama fetei umilite de tatăl său, primarul din Sangeorz, primele declarații 1

Florina Gabriela: „Oameni buni, ma simt nevoita sa va transmit aici cateva ganduri avand in vedere situatia iesita de sub control in care a ajuns familia mea in conditiile unei campanii electorale lipsita de umanitate.

Va rog sa va limitati judecatile si datul cu parerea in spatiul online fara sa cunoasteti situatia si contextul. Asta este o remarca valabila in general, din care toti trebuie sa invatam…ce este cel mai important in situatia noastra este ca Traiana este bine, ea nu a fost afectata de acest incident din familie asa cum se vehiculeaza, atat eu cat si tatal ei, am discutat cu ea si avem grija ca acest incident sa nu aiba repercusiuni in viata ei.

Acum eu va rog sa tineti cont de asta si sa nu mai dati crezare la tot ce se publica scos din context si fara sa cunoasteti omul si situatia. Este inadmisibil sa promovezi acest video, sa te folosesti de un copil in campanie, scopul fiind denigrarea parintelui.

In ciuda a ceea ce ati facut va asigur de un lucru, cei trei minunati copii ai nostri au parte de toata iubirea si grija pe care eu si Traian putem sa le-o oferim.

D nul Suciu le ati sucit ,le ați învârtit cum ati vrut,dar atâta timp cât a fost despre Traian și campania electorala în care va mâncați ca hienele…nu am zis nimic.Sa va fie rușine pt ce ati făcut, aveți copii de varsta Traianei,….va rog sa nu dați ochii cu mine!”

Primarul localității Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, s-a filmat cum își umilește fiica minoră. Edilul a pus-o pe fată să stea dezbrăcată în genunchi și să repete că nu mai este „obraznică”, anunță Stirile Pro Tv.