Raed Arafat exasperat de părinți și bunici: „La poarta școlii, trebuie și părinții, și bunicii să păstreze aceeași regulă”

Raed Arafat a declarat că elevii respectă regulile impuse de autorități cât timp sunt la școală, însă, atunci când ies din incinta unității de învățământ, de multe ori sunt așteptați de adulți care nu respectă măsurile.

„Este un aspect clar. La poarta școlii, trebuie respectate regulile care se respectă și în școală. În școală, copilul este supus unor reguli clare. Copiii respectă regulile în cea mai mare parte.

Raed Arafat exasperat de părinți și bunici: „La poarta școlii, trebuie și părinții, și bunicii să păstreze aceeași regulă” 1

La poarta școlii, trebuie și părinții, și bunicii să păstreze aceeași regulă, altfel și pentru copil e greu să explici de ce la școală respectă și când iese nu mai respectă, pentru că cel care vine să îl ia nu respectă”, a declarat la Digi24 secretarul de stat.

Acesta mai spunem că nu trebuie să generalizăm, dar părinții trebuie să înțeleagă că au de respectat reguli de distanțare.

„Îl derutează pe copil acest lucru. Copilul pune întrebări când vede diferența și va întreba de ce trebuie să respect în școală și afară nu. Și acasă nu e regula, nici la vecini. Copilul vede aceste lucruri și începe să pună întrebări”, a mai spus Raed Arafat.