Radu Herjeu: „Mă uit la filmulețul cu individul ăla, primar, care-și ține fetița la perete, dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate și o pune să repete tot felul de imbecilități. El spune că  …”

Un primar PNL, Traian Ogâgău din orașului Sângeorz-Băi, lea arătat alegătorilor cum se educă o fetiță care nu este ascultătoare. Acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate.

Radu Herjeu: „Mă uit la filmulețul cu individul ăla, primar, care-și ține fetița la perete, dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate și o pune să repete tot felul de imbecilități despre cum e cea mai obraznică din hotel (??!) și nu va mai fi o figurantă.

Radu Herjeu: „Mă uit la filmulețul cu individul ăla, primar, care-și ține fetița la perete, dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate și o pune să repete tot felul de imbecilități. El spune că  ...” 1

Dincolo de stilul mioritic de a-și educa urmașii, considerați proprietate personală de către specimenele devenite părinți pentru că le permit anatomia și legile, mă gândesc dacă un individ care-și și filmează copilul în timp ce-l umilește și-l terorizează psihic nu are nevoie de un consult specializat!

Și, evident, în stilul caracteristic acestor bipezi imunzi, el spune că ”nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem (copiii), cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm”.

Primarul Ogâgău spune apariția filmulețului în spațiul public este un demers electoral și îi acuză pe adversari că au întrecut orice limită.

„Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! De fapt, ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!”, spune primarul.