Primarul mort care a câștigat alegerile, felicitat de alegători la mormânt. “Am fost sa ne felicitam primarul ! Dumnezeu sa va odihneasca in pace”

Primarul din Deveselu, Ion Aliman, care a câștigat  alegerile, deși era mort, a fost felicitat de alegători la mormânt.

Noaptea, după numărara voturilor, alegătorii au mers la cimitir, la mormântul lui Ion Aiman, pentru a sărbători victoria în alegeri.

Primarul mort care a câștigat alegerile, felicitat de alegători la mormânt. "Am fost sa ne felicitam primarul ! Dumnezeu sa va odihneasca in pace” 1

“Am fost sa ne felicitam primarul ! Dumnezeu sa va odihneasca in pace !astazi trebuia sa fiti intre noi sa sarbatorim doua evenimente importante !veti ramane vesnic primarul nostru drag!”, a scris o săteancă din Deveselu, pe Facebook, potrivit observatornews.ro.

Ion Aliman a fost votat de 1.020 de alegători, din cei 1.600 care s-au prezentat la urne.

Primarul mort care a câștigat alegerile, felicitat de alegători la mormânt. "Am fost sa ne felicitam primarul ! Dumnezeu sa va odihneasca in pace” 2

Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie a candidat pentru al treilea mandat. Din nefericire, pe 17 septembrie, edilul a fost răpus de coronavirus, după ce fusese diagnosticat pozitiv la începutul lunii.

Ion Aliman a murit la Spitalul Colentina, unde fusese transferat de la Caracal în urma unor complicaţii după infectarea cu SARS-CoV-2.

La Deveselu se vor organiza noi alegeri.