Profesoară cinstită, despre școala online: Așa da! Sa tot fiu plătită pentru 1h45’ pe zi de activitate efectivă cu copiii. Am spălat vasele, am dus gunoiul, să tot fiu plătită pentru școala online! Nu e bine pentru copii, dar cui îi pasă?

O profesoară din România a explicat cinstit cum se desfășoară cursurile online. Pentru  o oră și 45 de minute de activitate efectivă cu copiii primește salariul întreg. În rest se ocupă de curățenia în casă.

Claudia Chiru: „Gata! Am terminat programul on-line de azi, sa știți ca nu vreau sa ma mai întorc la scoala, eu vreau doar scoala virtuală de azi încolo. Mi se pare muuult mai eficient.

Profesoară cinstită, despre școala online: Așa da! Sa tot fiu plătită pentru 1h45’ pe zi de activitate efectivă cu copiii. Am spălat vasele, am dus gunoiul, să tot fiu plătită pentru școala online! Nu e bine pentru copii, dar cui îi pasă? 1

Am reușit sa-mi fac patul și sa-mi schimb prosoapele la baie in timpul pauzei de snack, iar acum, la final, chiar mi-am spălat vasele din chiuveta, cele lăsate după micul-dejun pe care le puteam curata doar seara și-mi voi duce și gunoiul.

Copiii au rămas cu părinții, ei s-au ocupat sa se conecteze, sa stie ce sa facă, pe ce sa apese, ei i-au avut in casa, nu eu, in plus, pe mine nu ma doare capul pentru restul zilei. Așa da! Sa tot fiu plătită pentru 1h45’ pe zi de activitate efectivă cu copiii. Mai vreau!

Nu e bine pentru copii, nu pot controla ceea ce fac? Sunt pregatitoare, au 6 ani, au nevoie de mine fizic? Au nevoie de scoala și de socializare? Invatarea experientiala se întâmpla intr-o încăpere cu mai mulți copii care interacționează și se gândesc la interacțiunea întâmplata? Cui ii pasa? Merge și așa”