Prima zi de școală. Andreea Marin: „Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii cărora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte”

Andreea Marin s-a implicat în campania Pretuieste Viata care a depășit 1 milion de euro, donații adunate în aceste luni în sprijinul oamenilor vulnerabili din 38 de orașe mari și din localități din jurul lor, precum și al celor din linia întâi. Ajutoarele au ajuns în 34 de spitale din întreaga tara, pana acum.

Andreea Marin: „Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii cărora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte.

Prima zi de școală. Andreea Marin: „Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii cărora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte” 1 Prima zi de școală. Andreea Marin: „Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii cărora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte” 2

Fotografiile sunt de acum câteva zile, când ne-am îndreptat cu ajutoare ( ghiozdane cu rechizite și jucării) spre județul Ialomița, la Bilciuresti, unde copiii au mare nevoie de sprijin, mai mult decât pot primi în familiile lor împovărate de griji.

Nu puteam cuprinde în imagini atâtea emoții câte sunt în realitatea cunoscută în acest convoi umanitar, desfășurat în zone sărace din București, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, cu sprijinul @auchanromania, mulțumim pentru transporturile consistente de bunuri pentru gospodarii și traiul de zi cu zi, atât de necesare oamenilor nevoiași de acolo.

Prima zi de școală. Andreea Marin: „Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii cărora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte” 3 Prima zi de școală. Andreea Marin: „Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii cărora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte” 4 Prima zi de școală. Andreea Marin: „Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii cărora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte” 5

Fundația Pretuieste Viața a intermediat de data aceasta ajutorul pentru 80 de persoane fără adăpost, 100 de copii provenind din 40 de familii sub umbrela Centrului Social Bilciurești Dâmbovița, 60 de familii nevoiașe aflate în grija Asociației Șansa ta, adică peste 500 de persoane cu probleme serioase și necazuri… Ajutoarele au ajuns în mâinile lor și un zâmbet renascut e un dar neprețuit pentru ei, dar și pentru noi. Mergem mai departe!”

Fundația Prețuiește Viața nu se relaxează, continuam să sprijinim cu ajutorul vostru, al donatorilor ce cred in noi. Va mulțumesc pentru omenie, pentru voluntariat alături de noi, pentru ideile benefice si pentru ca prețuiți viața, asa cum o facem si noi! Sprijiniți-ne în continuare să ne ducem misiunea mai departe, fie că sunteti in țară, fie ca sunteți in străinatate si vă pasă, vă așteptăm în conturile fundației sau prin paypal.me/pretuiesteviata. Conturile noastre le găsiți la finalul acestui film de bilanț.