O tânără a fost RĂPITĂ dintr-un mall din România. Polițiștii i-au prins pe cei TREI bărbați după o urmărire ca în filme

O tănără a fost salvată de polițiști după ce a fost răpită într-un Mall. Urmărirea ca în file a durat 45 de kilometri.

Scene incredibile au avut loc ieri, într-un mall din Arad. O tânără a fost răpită de mai mulți bărbați. Spre norocul ei, oamenii legii au acționat ca la carte. Trei persoane care ar fi răpit o tânără de 21 de ani dintr-un mall din municipiul Arad au fost urmărire de poliţişti şi prinse în trafic, la o distanţă de 45 de kilometri, fiind reţinute pentru lipsire de libertate, după ce victima a fost eliberată, conform stiripesurse.ro.

O tânără a fost RĂPITĂ dintr-un mall din România. Polițiștii i-au prins pe cei TREI bărbați după o urmărire ca în filme 1

Incidentul s-a produs joi,  iar presupuşii răpitori sunt un bărbat de 50 de ani, unul de 20 de ani şi o femeie de 40 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad (IPJ), Claudia Iuga, a declarat vineri că o tânără a fost luată pe sus din mall  “prin folosirea forţei fizice”, ea fiind urcată într-un autoturism care a plecat într-o direcţie necunoscută.

În urma unui apel la 112, au fost formate filtre în trafic, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat maşina în localitatea Chişineu-Criş.

Suspecţii au fost duşi la audieri, în urma cărora au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.