Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, în stare gravă la spital. “Nu poate respira singur, e ajutat de aparate, după ce infecţia cu Covid-19 i-a afectat grav plămânii”

Starea patronului Universităţii, Mihai Rotaru, s-a înrăutăţit brusc, iar infecţia cu Covidd-19 i-a produs leziuni majore la nivelul plămânilor.

În acest moment, Rotaru se află internat de aproape două săptămâni la terapie intensivă şi este ventilat mecanic, anunță Fanatik.ro.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, în stare gravă la spital. “Nu poate respira singur, e ajutat de aparate, după ce infecţia cu Covid-19 i-a afectat grav plămânii” 1

“Din păcate, starea lui Mihai este în continuare gravă, el fiind internat la terapie intensivă. E conştient, are o stare mentală OK, dar… chiar dacă momentele cu adevărat critice pare-se că au trecut, nu poate respira singur și este ajutat de aparate.

Doamne fereşte de ce e mai grav! Sperăm că a trecut momentul critic!”, au dezvăluit cei din familia Rotaru pentru FANATIK.

“Complicațiile au apărut din zona plămânilor, infecţia cu coronavirus l-a afectat grav. E clar că şi după revenire ca avea nevoie, o perioada îndelungată, de supraveghere și coordonare medicală de specialitate”, spun membrii familiei.

45 de ani are Mihai Rotaru