Medic: „Am un mesaj pentru voi, de la un jandarm. A reușit cu greu să vorbească cu mine, după ce a fost intubat mai multe zile. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost”:

Medicul Amin Zahra, de la Spitalul Județean Ploiești, transmite mesajul unui jandarm după ce a fost intubat mai multe zile, după infectarea cu coronavirus.

Amin Zahra: „Am un mesaj pentru voi, de la un domn în vârstă de 45 de ani de profesie jandarm. A reușit cu greu să vorbească cu mine, după ce a fost intubat mai multe zile.

Medic: „Am un mesaj pentru voi, de la un jandarm. A reușit cu greu să vorbească cu mine, după ce a fost intubat mai multe zile. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost”: 1

Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: “Dacă reușesc să plec de aici, vreau să zic la toată lumea că boala există, că este gravă și că nu este o simplă gripă așa cum am crezut și eu.

Că am să fac tot posibilul ca lumea să conștientizeze, să nu fie ignoranți și nepăsători ca mine.”

Eu, mai vreau sa adaug: Se poate trai fara teatru, se poate trai fara cafenea, se poate trai fara standup comedy si fara cluburi
Mai ales daca riscul perceput e mai mare decat recompensa culturala, estetica, emotionala pe care arta o livreaza.

Insa viata normala nu va reveni CAND SPUNEM NOI. Tot asa cum, intr-o casa in flacari, nu scapi de pericol daca te intorci cu spatele la incendiu. Învățați din greșelile altora, nu pe pielea voastră.

De ce vă scriu asta?
Pentru că este sâmbătă seara, iar virusul vă așteaptă la club, cu brațele deschise”.

Potrivit Digi 24, sâmbătă au fost anunțate 1.333 cazuri noi de COVID-19, din 23.030 de teste efectuate. Alte 42 de persoane au murit din cauza infecției cu coronavirus.