MAI: ”Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!” O femeie cu un copil de aproximativ 1 an în brațe, cerea, cu disperare, ajutor. Marian…

Un angajat al subunității de pompieri din Mizil a salvat viața unui copil de numai 1 an care se înecase cu mâncare.

Marian se afla la serviciu când a fost alarmat de un strigăt de disperare venit dinspre poarta unității.

MAI: ”Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!” O femeie cu un copil de aproximativ 1 an în brațe, cerea, cu disperare, ajutor. Marian... 1

„Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!

O femeie cu un copil de aproximativ 1 an în brațe, cerea, cu disperare, ajutor. Fetița era inconștientă, iar după spusele mamei se înecase cu mâncare.

O cunoștea pe femeie din vedere, stătea la aproape 50 de metri de unitatea de pompieri. Marian a preluat imediat copilul din brațele mamei. Știa exact ce are de făcut în cazuri de sufocare.

Totuși, vârsta fetiței era un impediment pentru manevrele pe care le-ar fi aplicat unui adult, dar trebuia să le execute pentru a-i debloca căile respiratorii”, scriu cei de la Ministerul Afacerilor Interne.

Marian și-a făcut datoria de salvator și după câteva momente fetița a dat primele semne de revenire. Ulterior, împreună cu mama, s-au urcat în ambulanță și au plecat de urgență la spital. Fetița fusese inconștientă timp de câteva minute și puteau apărea complicații.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, fetița se află alături de mama ei.

„Marian nu este doar omul potrivit la locul potrivit. Este un profesionist, cu o experiență de peste 14 ani ca salvator. De-a lungul acestor ani, a avut peste 3.500 de intervenții. Totuși, după spusele lui, cea de ieri a fost printre cele mai emoționante!

Mariane, ești un adevărat înger păzitor! Îți mulțumim!”, au scris cei de la MAI.