Lovit mortal de trotinetă. Un bătrân a murit după ce a fost lovit de o trotinetă electrică într-un parc din România

Marile orașe ale României au fost invadate de trotinete electrice, multe un pericol pentru că cei care le utilizează nu au minime cunoștințe de „șoferie”. Acum s-a ajuns și la omorât bătrâni cu ele.

Un bărbat de 71 de ani din Buzău a fost ucis după ce a fost lovit de o trotinetă electrică într-un parc al orașului. Accidentul este în prezent cercetat de poliție.

Lovit mortal de trotinetă. Un bătrân a murit după ce a fost lovit de o trotinetă electrică într-un parc din România 1

Potrivit IPJ Buzău, citat de presa locală, bărbatul de 71 de ani, fost învățător, se plimba sâmbătă în parc, iar în momentul în care a traversat o alee cu pistă amenajată pentru biciclete, a fost lovit de o trotinetă electrică care era condusă în zona specială de un bărbat de 53 de ani

În urma impactului, pensionarul a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt. A fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, unde a fost supus unor investigaţii medicale, iar medicii au luat decizia de a-l transporta la un spital de specialitate pentru tratament neurochirurgical. Cu câteva minute înainte de a fi urcat în ambulanţă bărbatul de 71 de ani a început să se simtă rău şi a decedat.

Poliţiştii au deschis dosar penal, iar bărbatul care conducea trotineta va fi cercetat pentru ucidere din culpă.