Kovesi se recăsătorește! Bărbatul secretos a cerut-o de soție! „Da, îmi doresc copii. Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii”

Presa tabloidă din România anunță că Laura Codruța Kovesi, fosta șefă DNA, se recăsătorește. Iubitul de la SPP, cel care i-a oferit protecție ani de zile, a cerut-o de soție.

În vârstă de 47 de ani, procurorul a fost căsătorită cu Eduard Kovesi din 2002 până în 2009, scrie Capital.

Kovesi se recăsătorește! Bărbatul secretos a cerut-o de soție! „Da, îmi doresc copii. Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii” 1

Laura a recunoscut că are o relație stabilă într-unul dintre cele câteva interviuri pe care le-a acordat, dar a refuzat să spună cine este acest bărbat misterios care i-a cuerit inima. Întrebată de prezentatoarea Andreea Esca dacă are în minte vreun personaj celebru cu care ar vrea să rămână blocată în lift, răspunsul Laurei a fost: ”cel la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața”.

Potrivit informațiilor obținute de Impact.ro, se pare că Laura Codruța Kovesi a fost cerută de soție de bărbatul cu pricina, întâmplare care a avut loc într-un cadru romantic, anul trecut.Procurorul-șef i-a răspuns iubitului că nu este timpul să facă un astfel de pas și că va fi de acord să stea din nou în fața altarului doar dacă va rămâne însărcinată.

Conform declarațiilor pe care le-a făcut public, cea mai mare dorință a Laurei este să devină mamă:

„Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doresc copii. Dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus fosta șefă DNA.