Jandarmul-erou pentru un băiețel de 4 ani s-a întors cu daruri după ce i-a salvat viața

Un jandarm bucureștean a salvat zilele trecute viața unui băiețel de 4 ani, înecat cu o bomboană. Jandarmul a mers la băiețelul din Botoșani să-l viziteze și să îi aducă un prieten de pluș care să-l vegheze cât timp va fi plecat la București.

Alex, jandarmul erou, se afla în concediu de odihnă în județul Botoșani când concediu de odihnă în județul Botoșani, scrie observatornews.ro.

Jandarmul-erou pentru un băiețel de 4 ani s-a întors cu daruri după ce i-a salvat viața 1

Femeia, disperată, i-a spus că “moare copilul”.

Era vorba de un băiețel de 4 ani care nu putea respira, cu descărcare spumoasă la nivelul cavității bucale. Înghițise o bomboană pe care i-o dăduse bunica lui.

Jandarmul i-a aplicat câteva manevre de resuscitare, după care copilul a eliminat bomboana, a început să respire și să dea semne vitale. Alex tocmai salvase o viață.

”Viața oricărei persoane este importantă pentru noi, cei care veghem la siguranța cetățenilor, însă, în momentul în care discutăm de viața unui copil, totul capătă o încărcătură deosebită”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.