Infectată. Jamila Cuisine, vedeta gospodinelor, pozitiv la Coronavirus. „S-a instalat panica”

Jamila Cuisine, vedeta gospodinelor, a anunțat pe Facebook că a fost infectată cu coronavirus. Ea spune că acum este vindecată.

Bloggerița a ținut secret faptul că s-a infectat la momentul respectiv, însă acum a decis să transmită un mesaj atât pentru cei care iau virusul în glumă cât și pentru cei care îi critică pe bolnavi, potrivit Gandul.

Infectată. Jamila Cuisine, vedeta gospodinelor, pozitiv la Coronavirus. „S-a instalat panica” 1

Jamila Cuisine: „Dragii mei, vreau să împărtășesc cu voi un lucru foarte personal despre care mi-e încă foarte greu să vorbesc. Am fost infectată cu virusul SARS-cov-2, adică am avut COVID-19. Imediat ce am aflat s-a instalat panică. Pentru început nu știam cum de tocmai eu m-am infectat”.

Deși a respectat măsurile de protecție, virusul nu a ocolit-o pe Jamila, care a făcut totuși o formă ușoară a bolii și a stat în izolare.

Jamila Cuisine: „Am purtat mereu masca și am purtat-o corect, am păstrat distanță socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanță anul acesta, tocmai pentru a mă proteja și pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simtem că într-un vis urat care părea să nu se termine.

Infectată. Jamila Cuisine, vedeta gospodinelor, pozitiv la Coronavirus. „S-a instalat panica” 2

A urmat apoi o cursa cu obstacole între telefoane la DSP, controlul zilnic al poliției locale, carantinare pentru soțul și copiii mei, izolare pentru mine. Îmi sarea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului apel de la un număr de fix. Știam că fie e DSP-ul, fie ambulanță. Pe scurt a fost o perioada extrem de grea pentru mine, iar moralul meu a fost la pământ. Nu am vrut atunci să spun nimănui.

După 14 zile nu mai sunt contagioși, deci nu mai pot infectă alți oameni. Apoi am vrut să spun pentru că am văzut că mulți iau în ras acest virus și că mult mai mulți nici măcar nu cred în el.

Aș vrea doar să conștientizăm că virusul există, că putem face forme mai ușoare sau mai grave (în cazul nostru au fost ușoare) și că cel mai rău, îi putem infectă și pe cei pe care îi iubim și care pot avea alte boli care le-ar pune în pericol sănătatea”.