George Ogararu: „Mulțumim, Mirel Rădoi! Bucuria mea este nemărginită de acest rezultat din Austria pentru că sunt sigur că acest om devine un model de referință pentru conducătorii de club din România care vor înțelege că se poate obține performanță și astfel…O performanță sustenabilă cu beneficii multiple !”

George Ogararu îi mulțumește lui Rădoi pentru victoria superbă a României cu Austria.

George Ogararu: „Să nu uităm cât de mult poate schimba un om lumea din jurul lui !!

George Ogararu: „Mulțumim, Mirel Rădoi! Bucuria mea este nemărginită de acest rezultat din Austria pentru că sunt sigur că acest om devine un model de referință pentru conducătorii de club din România care vor înțelege că se poate obține performanță și astfel...O performanță sustenabilă cu beneficii multiple !” 1

Mirel Radoi este dovada actuală a faptului că metodele bazate pe : RESPECT și ÎNCREDERE , RESPONSABILIZARE și DELEGAREA ATRIBUȚIILOR , ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII și APRECIEREA, COMUNICAREA DESCHISĂ și FEEDBACK dar mai ales LUCRUL IN ECHIPĂ sunt unelte care aduc pe lângă rezultate și speranța unei schimbări majore a modului de lucru in fotbalul românesc.

Bucuria mea este nemărginită de acest rezultat din Austria pentru că sunt sigur că acest om devine un model de referință pentru conducătorii de club din România care vor înțelege că se poate obține performanță și astfel…O performanță sustenabilă cu beneficii multiple !

Mulțumim, Mirel Rădoi!”

Tudor Giurgiu: „România e pe punctul sã batã Austria în deplasare. De neimaginat! Mi-e inca frica sa nu ne faca Nedelcearu vreun pocinog in prelungiri, acum ca Nicolita nu mai joaca. E de bine pe ansamblu, noroc cã la Klagenfurt gazonul e îngrijit (parca mi-i imaginez) de niste ochelaristi pe la 60 de ani, cu calificare in domeniu, nu de gigeii de la Arena Nationalã. Domnu’ Burleanu, dacã tot e fara spectatori, hai sa jucam toate meciurile la Klagenfurt, iarba de Austria e cu noi!”

Silviu Tudor Samuila: „Avem nevoie de un selectioner curajos. Aveam nevoie de un selectioner inventiv, capabil sa trimita un biletel istet la momentul potrivit. Aveam nevoie de un selectioner capabil sa ne castige un meci impotriva unei echipe bune.

Nu mari, dar echipe bune. Aveam nevoie de un selectioner care sa vada ce nu vede niciunul dintre noi, ca Alibec e capabil de mai mult, ca Cretu are suficienta valoare incat sa faca fata fara probleme unui asemenea joc, ca Bancu nu trebuie schimbat dupa primul sfert de ora.

Aveam nevoie de un selectioner care sa nu fie sentimental si care e in stare sa trimita un singur titular din nationala care in vara trecuta facea semifinala la Euro U21. Aveam nevoie de Radoi!”