Fraudă de proporții la vot! USR păcălit. Tudor Pop: „Suntem cu jandarmii care păzesc voturile. Colegii mei bănuiesc ca procedura de fraudare a presupus următorul modus operandi”:

Scandal imens la București unde s-au descoperit procese verbale falsificate. Este vorba de sectoarele 1 și 5( unde Piedone s-a declarat câștigător, dar se pare că s-a bucurat prea repede).

Tudor Pop: „Suntem la Biroul Electoral Sector 1 cu jandarmii care păzesc voturile, whatever that means, iar mai devreme unul din angajații Biroului mi-a confirmat că la unele secții procesele verbale sunt completate greșit, iar asta nu poate însemna decât că nu corespund cu numărul de voturi înregistrate inițial și că procesele verbale inițiale au fost înlocuite pe parcurs.
Fraudă de proporții la vot! USR păcălit. Tudor Pop: „Suntem cu jandarmii care păzesc voturile. Colegii mei bănuiesc ca procedura de fraudare a presupus următorul modus operandi”: 1

Deasupra BES1 este sediul neoficial de campanie al lui Tudorache care acum este sigilat de procuratură după plângerea penala3a colegilor noștri de la prânz.

Colegii mei bănuiesc ca procedura de fraudare a presupus următorul modus operandi:
– azi noapte o parte din președinți de secții au băgat voturile nule în sacii cu voturi normale

– din cauza asta la BES, angajații erau obligați să desigileze sacii
– în sacii desigilați, oamenii lui Tudorache au băgat și urmau să mai bage PV-urile falsificate și să le scoată pe cele originale.

Între timp, am mai verificat și alte sectoare și am descoperit că numărul de voturi USRPLUS trecute în PV nu corespund cu cele de la AEP.
Suntem aici și nu plecam până nu rezolvăm situația!”

Clotilde Armand: „Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”.

Claudiu Nasui: „Dovada că se fură voturile USR-PLUS.
Am avut curiozitatea să verificăm secțiile de votare în care, conform site-ului AEP, am avut zero voturi la Consiliul general al municipiului București.
Iată cazul secției 127. Conform procesului verbal USR-PLUS a avut cel mai mare număr de voturi din secție: 164. Conform site-ului AEP a obținut zero voturi. Ați citit bine. Zero voturi. Și așa s-au furat dintr-un foc 164 de voturi.
Fraudă de proporții la vot! USR păcălit. Tudor Pop: „Suntem cu jandarmii care păzesc voturile. Colegii mei bănuiesc ca procedura de fraudare a presupus următorul modus operandi”: 2

Fraudă de proporții la vot! USR păcălit. Tudor Pop: „Suntem cu jandarmii care păzesc voturile. Colegii mei bănuiesc ca procedura de fraudare a presupus următorul modus operandi”: 3

Modul de furt: au pus altui partid voturile USR-PLUS.
Echipele noastre lucrează acum să depistăm toate fraudele.

#PazimVotul #NuNeFuraVotulDinNou
LE: Sunt acum cu colegii de la Sector 1 în fața Biroului electoral Sector 1. Sunt alte 9 secții în care nu iese cheia de control.
Acum avem o idee mai clară unde s-a dus diferența dintre exit-poll și rezultatele de azi”.

Cristian Bacanu, Sector 5: „Avem dovada că într-o secție de vot au fost furate 90 de voturi PNL de la consiliul local. Acestea au fost puse din pix către alte formațiuni (81 de voturi către Partida Romilor). În aceeași secție, un vot pentru mine a fost înlăturat.

În total, în această secție, vorbim despre o fraudă uriașă de 91 de voturi în detrimentul Partidului Național Liberal (90 voturi la CL si un vot la Primar – aproape 20% din totalul voturilor CL din acea secție). Dacă pe o singură secție de vot frauda este atât de mare, este clar că se impune verificarea existenței unei fraude masive în sectorul 5. Am constituit o echipă tehnică de contestare/verificare a rezultatului alegerilor și vom acționa în vederea stabilirii adevărului.

Sectorul 5 merită șansa unor alegeri corecte iar votul cetățenilor trebuie respectat! Vom solicita renumărarea voturilor”.