(Foto) Moarte groaznică. 4 români morți într-un microbuz strivit între două TIR-uri, în Germania

Moarte groaznică pentru 4 români în Germania. Aceștia au fost pur și simplu striviți după ce microbuzul în care se aflau a fost prins între două TIR-uri. Din primele informații, vinovat de tragedie ar fi tot un român.

Accidentul s-a produs vineri, la ora 12.50, pe autostrada A44 din Wünnenberg, au murit patru români și alte 10 persoane fiind rănite, anunță Observator News.

(Foto) Moarte groaznică. 4 români morți într-un microbuz strivit între două TIR-uri, în Germania 1

Jurnaliștii germani transmit că un camion românesc nu a frânat la timp și a lovit din spate un microbuz Opel Vivaro de tip 8+1 cu numere de înmatriculare românești.
Microbuzul în care se aflau cinci persoane, a fost proiectat sub un alt camion care circula în fața lui. Cei patru români au murit pe loc.

(Foto) Moarte groaznică. 4 români morți într-un microbuz strivit între două TIR-uri, în Germania 2

Portalul nw.de spune șoferul TIR-ului românesc de la care a pornit tragedia a observat prea târziu ambuteiajul creat în fața sa din cauza unei mașini care s-a stricat pe autostradă. Șoferul nu a mai avut timp să frâneze și a lovit din plin microbuzul. Polițiștii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt.

(Foto) Moarte groaznică. 4 români morți într-un microbuz strivit între două TIR-uri, în Germania 3

În urma impactului violent, microbuzul în care se aflau cinci români, a fost spulberat din spate și împins în TIR-ul din față. Presa germană mai spune că și TIR-ul sub care a fost împins Opelul era condus de un român.