(Foto) Îți place? Noul Logan Dacia, mai lung decât modelul precedent. Dacia prezintă noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia se pregătește de lansarea celei de-a treia generații a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, eveniment care va avea loc pe 29 septembrie.

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată, anunță TVR.

(Foto) Îți place? Noul Logan Dacia, mai lung decât modelul precedent. Dacia prezintă noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway 1

Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic. O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

(Foto) Îți place? Noul Logan Dacia, mai lung decât modelul precedent. Dacia prezintă noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway 2

Blocurile optice faţă şi spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Semnătura luminoasă în formă de “Y” aminteşte de cea prezentă pe modelele Lamborghini. Spre comparaţie, stopurile SUV-ului Duster amintesc de Jeep Renegade.

(Foto) Îți place? Noul Logan Dacia, mai lung decât modelul precedent. Dacia prezintă noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway 3

Datorită acesteia, a treia generaţie a gamei Logan, Sandero şi Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în faţă cât şi în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lăţime mai mare a vehiculelor.

Lansarea oficială a celor trei noi modele va avea loc pe 29 septembrie 2020 pentru a descoperi Noul Logan, Noul Sandero şi Noul Sandero Stepway.