(Foto) Daniel Buzdugan, furios: „Au dat foc celui mai frumos loc!”

Daniel Buzdugan este furios după ce a fost incendiat unul dintre cele mai frumoase locuri create pentru activități culturale.

Daniel Buzdugan: „Au dat foc celui mai frumos loc!
Sâmbăta trecută prezentam un spectacol cu arii de operă undeva lângă București, în comuna Călugăreni Dâmbovița într-o spirala de baloți de paie, invenție a unor arhitecți spanioli!

(Foto) Daniel Buzdugan, furios: „Au dat foc celui mai frumos loc!” 1 (Foto) Daniel Buzdugan, furios: „Au dat foc celui mai frumos loc!” 2

Au urcat pe scenă artiști romani care au cântat pe marile scene ale lumii: Metropolitan, Scala, Covent Garden… A fost un vis! A FOST!
Niște neamuri proaste au pus pe unii ca să dea foc acestui vis frumos!

Mai bine ură decât CULTURĂ!

De invidie, de răutate, de prostie!
Unii din noi , prin excelență, suntem ambițioși și, deci, pricinoși și razbunatori…căci, atenție, nu poate exista nimeni înafara noastră mai bun “in a crește caprele cele mai valoroase în producția de lapte și toate cele!”

Unii locuitori ai zonei au declarat că foarte bine au făcut ca se întâmplau nenorociri acolo, se făcea operă! Declar cu mana pe inimă că nu se auzea nimic dincolo de baloții de paie…

(Foto) Daniel Buzdugan, furios: „Au dat foc celui mai frumos loc!” 3 (Foto) Daniel Buzdugan, furios: „Au dat foc celui mai frumos loc!” 4

Un mare om spunea că așa-i în România, așa a fost și asa va fi mereu: cum ridici capul si realizezi lucruri mărețe ai o atitudine demnă, frumoasă, eleganță, au grijă unii să te tragă în jos, să te distrugă, iar dacă stai cu capul plecat, te calcă pe cap!
Din păcate…. NE MERITĂM SOARTA!

Acum începem sa plătim prețul lipsei de educație, acum începe sa se vadă ce înseamnă să trăiești într-o țară cu un procent înfiorător de mare de analfabeți și mai ales analfabeți emoționali!

(Foto) Daniel Buzdugan, furios: „Au dat foc celui mai frumos loc!” 5

Astea-s valorile zilei la noi: fudulia, lipsa de educație, individualismul, bârfa răzbunarea, răutatea, lipsa de respect, lăcomia…”