FELICITĂRI! Patricia Țig, succes răsunător la US Open! Victorie cu 6-1, 6-0 în primul tur. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată

Patricia Țig a făcut un meci perfect și a câștigat categoric în primul tur de la US Open în fața japonezei Kurumi Nara (28 de ani, 142), scor 6-1, 6-0.

La 4 de ani de la unica ei apariție pe tabloul principal newyorkez, Patricia Țig a fost solidă ca o stâncă în meciul cu jucătoarea din Japonia. A pierdut un singur pe game pe toată durata partidei, una în care nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul, anunță Gazeta Sporturilor.
FELICITĂRI! Patricia Țig, succes răsunător la US Open! Victorie cu 6-1, 6-0 în primul tur. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată 1

Cu un procentaj de 76% al punctelor câștigate pe primul serviciu, fără să înfrunte nici măcar o minge de break și cu 17 lovituri direct câștigătoare, Patricia Țig s-a impus cu 6-1, 6-0, după fix o oră de joc, avansând în turul secund la New York.

Rezultatul devine cel mai bun înregistrat de ea într-un turneu major. În turul următor, Patricia Țig va avea partde de o adversară mult mai complicată. Joi, ea o va înfrunta pe croata Donna Vekic (24 de ani, 24 WTA), care a trecut în trei seturi strânse de Kristyna Pliskova (28 de ani, 66 WTA), 3-6, 7-6 (8), 6-4. Va fi cea de-a treia întâlnire directă dintre Vekic și Țig, jucătoarea croată fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, 2-1.

Mihaela Buzărnescu, eliminată de Sloane Stephens
Din păcate, România a rămas cu doar două reprezentante pe tabloul principal de la New York. Mihaela Buzărnescu n-a găsit răspunsuri în fața americancei Sloane Stephens, care s-a impus cu un dublu 6-3 în fața româncei.

Marți, Sorana Cîrstea (30 de ani, 77 WTA) a învins-o pe Christina McHale (28 de ani, 75 WTA), scor 6-4, 7-5, în primul tur de la US Open.