Drama lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar este de nerecunoscut după falimentul personal

Irinel Columbeanu este cazul clasic de fraier care a dat de bani în tranziția românească iar apoi a ajuns falit. Divorțul l-a lăsat fără bani iar acum se descurcă cum poate.

De la averea de 150 de milioane de euro (evaluare la nivelul anului 2007), ex-ul Monicăi Gabor trăiește azi într-un apartament cu două camere în Cosmopolis și are rate restante la chirie! Automobilele de sute de mii de euro sunt și ele istorie, o mașină obișnuită, de corporatist, este acum bolidul cu care se „fălește” Irinel Columbeanu când iese la plimbare, potrivit Gandul.

Drama lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar este de nerecunoscut după falimentul personal 1
(foto impact.ro)

Și nici plimbarea nu mai e ce a fost odată, căci se pare că Irinel Columbeanu frecventează mai degrabă terase modeste din Capitală decât localuri de fițe. Recent, a fost zărit într-un astfel de bar de cartier stând de vorbă cu Ion Boschet, ajuns faimos după ce a călcat-o în picioare pe Andreea Spătar, vedeta fiindu-i iubită cu ani în urmă.

Divorțul de Monica Gabor nu doar că l-a costat o avere, la propriu, dar l-a lăsat pe Irinel Columbeanu și fără fiica sa. Ori poate că tocmai el a trimis-o în America, să locuiască la mamă, din pricina problemelor financiare?

De aproape doi ani, fetița s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de mama ei, Mr. Pink și fiul acestuia. De două ori pe an, fostul milionar merge să își viziteze fiica, așa cum a stabilit cu fosta doamnă Columbeanu. Toate cheltuielile călătoriei sunt susținute de actualul partener de viață al Monicăi Gabor.

“Aici se simte acasă acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că ‘vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate’, iar lui Pink îi spune ‘daddy’, ea este foarte ataşată de Pink. Noi abia aşteptăm să se mute Irina aici. Ne-am întâlnit cu Iri de mai multe ori că Irina nu mai voia să plece în România. Ne jucăm, gătim, facem lucruri împreună, doar că am avut această familie doar două luni, iar ea voia să continue”, declara Monica Gabor în 2018, pentru o revistă din România.