Codin Maticiuc: „Dacă ai fost la muncă, dacă ai mâncat în oraș o pizza atunci te poți duce și la vot azi. E cel puțin la fel de safe și mult mai important. Mulțumesc”

Codin Maticiuc îi invită pe români la vot. El spune că este safe în secțiile de vot.

Codin Maticiuc: „Dacă ai fost la LOFT în ultimele două luni, dacă ai fost la muncă, dacă ai mâncat în oraș o pizza, dacă ai ajuns la cinematograf de când s-a deschis, dacă te-ai văzut cu prietenii, dacă te-ai dus la o sală de sport, dacă ai avut măcar o întâlnire de afaceri atunci te poți duce și la vot azi. E cel puțin la fel de safe și mult mai important. Mulțumesc”.

Codin Maticiuc: „Dacă ai fost la muncă, dacă ai mâncat în oraș o pizza atunci te poți duce și la vot azi. E cel puțin la fel de safe și mult mai important. Mulțumesc” 1

Sunt foarte multe persoane care au scuze perfecte pentru a nu face efortul de a vota. De asta prezența la vot este posibil să fie mică la aceste alegeri.

Flavia Dobrescu: „Cunosc foarte mulți oameni care ar vota… dar au azi o treabă. Ok, fiecare au o câte o situație super excepțională, o scuză foarte bună. Da chiar și așa… încep sa realizez că sunt foarte mulți cei cu scuze foarte-bune. Deja devine un procent relevant statistic!

Poate chiar ăsta e comportamentul din care rezultă o prezență de vot redusă în rândul demograficului nostru. Este important să facem un efort să ajungem la vot! Si dacă implică să iei acuma trenul să te duci la tine acasă să votezi. Și dacă implică să te duci să îți iei buletinul din alt oraș…

Ăstea sunt situațiile care fac diferența. Atâta timp cât e fizic posibil sa jungi there and back in orele care au rămas… merită să încerci!”