Cabral, după ce a căutat o fată de 12 ani, dispărută. „Toată întâmplarea cu fata asta de 12 ani a mai ajutat la ceva: să vedem câți deranjați la suflet au acces la interneți… Am dat azi block cât pentru o lună…”

Zilele trecute, o fată de 12 ani din București a fost dată dispărută. Mai mulți locuitori din zonă au plecat în căutarea fetei, printre ei și Cabral. acesta a rămas dezamăgit de reacția unor persoane pe Facebook.

„Toată întâmplarea cu fata asta de 12 ani a mai ajutat la ceva: să vedem câți deranjați la suflet au acces la interneți…
Am dat azi block cât pentru o lună.
– Da’ sigur s-a pierdut? Dacă a plecat?

Cabral, după ce a căutat o fată de 12 ani, dispărută. „Toată întâmplarea cu fata asta de 12 ani a mai ajutat la ceva: să vedem câți deranjați la suflet au acces la interneți... Am dat azi block cât pentru o lună...” 1
Aha. Deci dacă a plecat, lăsăm o copilă de 12 ani să meargă în viață, treaba ei dacă pățește ceva… asta e logică de om normal la suflet?! Block.
– Mai bine spuneți adevărul, că se pare că…
Se pare că te-ai uitat la TV și te apuci să ne cerți că… mințim. Când noi facem ceva activ ca să ajutăm. Și dacă e totul bine, vede cine ar trebui să vadă ce e mai departe. E logic, nu? Block.
– Am înțeles că fata nu e chiar ușă de biserică și că…” a scris Cabral pe contul său de Facebook.

Cabral le transmite un mesaj simplu și direct celor care comentează aiurea: ori ajuți ori îți vezi de treabă.
„Aha. Deci dacă vreodată te ia vreun val la mare, înainte să te scoată din apă ar trebui să te întrebe salvamarul dacă ai fost cuminte, dacă ai unghiile tăiate și batistă curată. Și dacă e totul ok, abia atunci să te salveze. Da?! Hai, block.

Vorbiți de un copil pierdut. Copilă. 12 ani.
Dacă niște oameni (nu la fel de deștepți ca voi – desigur) s-au apucat să o caute, ori ajutați ori vă vedeți de viață.
Că nu v-a chemat nimeni jurați la proces”.