Andreea Bălan, umilită la televizor. George Burcea: Eu merg să vizitez fetele, ea pleacă de acasă, probabil, la iubitul ei

Divorțul Andreea Bălan-George Burcea a fost subiect de discuții la emisiunea Ferma. Anna Lesko s-a implicat în subiect și i-a ținut partea lui George Burcea.

„Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat Anna Lesko, potrivit Fanatik.

Andreea Bălan, umilită la televizor. George Burcea: Eu merg să vizitez fetele, ea pleacă de acasă, probabil, la iubitul ei 1

Înainte de poziția publică pe care și-a asumat-o Anna Lesko legat de acest divorț, George a făcut dezvăluiri în premieră despre ce s-a petrecut între el și fosta soție cu care are două fetițe minunate.

„Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate”, a declarat George șocând pe toată lumea, aseară, la Ferma.

„Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele.

Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii”, a mai spu George.