Andreea Bălan, după ce și-a găsit un nou iubit. ”Sunt foarte fericită”

Andreea Bălan și-a găsit repede fericirea după despărțirea de George Burcea. Potrivit presei tabloid din România, Andreea are un nou iubit, Tiberiu Argint.

Deși este mereu în preajma micuțelor sale și se preocupă de carieră, Andreea Bălan a găsit timp și pentru dragoste. Chiar dacă nu a vorbit încă deschis despre relația sa cea nouă, cântăreața a dezvăluit că este fericită. Andreea Bălan și Tiberiu Argint, noul său iubit, au fost văzuți pe malul mării în această vară, în ciuda încercărilor de a se ascunde.

Andreea Bălan, după ce și-a găsit un nou iubit. ”Sunt foarte fericită” 1

“Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a declarat Andreea Bălan, potrivit impact.ro.

Prezent în cadrul emisiunii de la PRO TV, Ferma, fostul soț al Andreei explică motivul pentru care artista a încercat să îl denigreze.

„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV.

Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă…Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi?”

“Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo. Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică:

Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație? După care a zis: Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi. Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a declarat Burcea, în cadrul emisiunii Ferma. Orășeni vs. săteni.