Alegerile Miracol. USR câștigă Bucureștiul, Brașovul, Timișoara, Bacăul, Alba Iulia. Oana Gheorghiu: „Suntem totuși un popor dat naibii. Când zici gata, ne scufundăm în prăpastie, nu mai e nicio șansă, facem un salt de ne cocoțăm pe ditamai dealu’ E ceva cu noi”

Rezultate excepționale pentru USR la alegerile locale de duminică. A câștigat primăriile din București, Brașov, Timișoara, Bacău, Alba Iulia

Laurențiu Dincă: „Nicușor Dan – primarul Bucureștiului
Dominic Fritz – primarul Timișoarei
Allen Coliban – primarul Brașovului

Alegerile Miracol. USR câștigă Bucureștiul, Brașovul, Timișoara, Bacăul, Alba Iulia. Oana Gheorghiu: „Suntem totuși un popor dat naibii. Când zici gata, ne scufundăm în prăpastie, nu mai e nicio șansă, facem un salt de ne cocoțăm pe ditamai dealu’ E ceva cu noi” 1

Lucian Viziteu – primarul Bacăului
Elena Lasconi – primar Câmpulung
Gabriel Pleșa – primar Alba Iulia

Clotilde Armand – primar Sectorul 1
Radu MIhaiu – primar Sectorul 2

Sucevița, Rediu, Victoria și multe alte orașe mici și comune. Mii de oameni intrați în consiliile locale.
Seară istorică. Va fi presiune mare pe toți acești oameni, de mâine la muncă. În următorii ani vom avea un nou model de administrație locală.

Oana Gheorghiu: „Suntem totuși un popor dat naibii. Când zici gata, ne scufundăm în prăpastie, nu mai e nicio șansă, facem un salt de ne cocoțăm pe ditamai dealu’ E ceva cu noi”

Vladimir Tismaneanu: „Ceea ce s-a petrecut azi la București, Timișoara și în alte centre urbane este exact acel miracol propriu spațiului politic emancipat despre care vorbea Hannah Arendt.

Indivizi precum Iliescu, Brucan, Petre Roman, Năstase, Ponta, Dragnea, Melescanu, nu vor putea niciodată pricepe extraordinara energie a imaginației democratice. Vor privi mereu cu suspiciune ceea ce ei numesc “stihia liberalistă”, “cacofonia” dezbaterilor dezinhibate.

Tocmai de aceea m-am bucurat citind despre reacția pozitivă a lui Mihail Gorbaciov in raport cu mișcarea revoluționară din Belarus. Timp în care, bătrânul crocodil bolșevic din vila de pe strada Moliere își ascute privirea de gușter decrepit.

Regrete, remușcări, îndoieli? Fugi de-aici! S-a sfârșit o epocă, tovarășe Iliescu! Ani de zile ați predicat despre “lada de gunoi a istoriei”. Ei bine, acolo vă este locul, împreună cu toate j….e pesediste pe care le-ați inventat și le-ați păstorit cu funestă grijă paternă…”