Virginia: „O recapitulare! Masca simpla chirurgicala, cea de 70 de bani NU te protejează pe tine! Ii protejează pe cei din jurul tău in cazul in care ești infectat si nu știi. Masca ffp3 cea de 40 de lei DA te protejează pe tine dar este necesar sa o porți doar acolo unde crezi ca ești expus unei persoane posibil infectate…”

(Last Updated On: August 1, 2020)

De ce să nu porți mască, să-i protejezi pe cei din jurul tău?

Pe Facebook, Virginia Alexandrescu a scris: „O recapitulare!
Masca simpla chirurgicala, cea de 70 de bani NU te protejează pe tine! Ii protejează pe cei din jurul tău in cazul in care ești infectat si nu știi. Trebuie purtata de toată lumea in zone aglomerate sau închise.

Virginia: „O recapitulare! Masca simpla chirurgicala, cea de 70 de bani NU te protejează pe tine! Ii protejează pe cei din jurul tău in cazul in care ești infectat si nu știi. Masca ffp3 cea de 40 de lei DA te protejează pe tine dar este necesar sa o porți doar acolo unde crezi ca ești expus unei persoane posibil infectate...” 1

Masca ffp3 cea de 40 de lei DA te protejează pe tine dar este necesar sa o porți doar acolo unde crezi ca ești expus unei persoane posibil infectate care nu poarta masca. De obicei o poarta medicii, cosmeticienele, terapeuții, acolo unde clienții/ pacienții sunt in imposibilitate de a purta masca.

Deci, porți masca de 70 de bani arați ca iți pasa de oamenii din jurul tău, nu ca ți-e frica !!! Nu o porți, arăți nivelul tău de egoism si miserupism adică te doare fix in fund de oricine”.

Purtarea măștii de protecție este oblicatorie și în spațiile publice deschise aglomerate în aproape jumătate dintre județele României. În majoritatea cazurilor măsura intră în vigoare începând de astăzi, 1 august. ​Județele în care măsura a fost impusă sunt Arad, Argeș, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Iași, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Vâlcea, Vrancea, anunță Hotnews.