(Video) Marcel Pavel, prima apariție la TV după ce a fost la un pas de moarte! Cum arată artistul după 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului

Marcel Pavel și-a făcut astăzi apariția într-un platou de televiziune după ce a fost la un pas să moară din cauza coronavirsului. El a fost prezent în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, alături de fiul său, Yanis Pavel.

”A fost o surpriză extrem de neplăcută. La mine s-a manifestat cel mai rău, dintre toți colegii de la «Te cunosc de undeva». A fost ca un șoc, efectiv. M-am izolat de familia mea. S-au autoizolat 14 zile. Eu am trecut prin momente extrem de grele. Era să mor. A fost unul dintre cele mai grele momente”, a declarat el, potrivit Spynews.ro, preluat de gandul.ro.
(Video) Marcel Pavel, prima apariție la TV după ce a fost la un pas de moarte! Cum arată artistul după 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului 1

Medicii i-au făcut 70 de injecții în zona abdomenului și au fost în permanență lângă artist.

”Am contactat acest virus dezvoltând pneumonia de care sufeream. Asta face COVID, atacă organele care sunt cele mai sensibile. În cazul meu, plămânii. Am contactat aceast virus la repetiții și apoi la filmare, făcând șocul termic la platoul de filmare, unde erau 17 grade. Nu mi-am dat seama, eram transpirat. Am 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului”, a mai povestit Marcel Pavel.

Vezi aici Video: