(Video) Doi polițiști tăiați cu coasa. Atacatorul a fost împușcat. Sindicatul Europol: „Totul a pornit de la un apel 112”

Doi polițiști au fost atacați duminică seara cu o coasă de un individ beat din localitatea Văcărești (Dâmbovița). Un polițist a rămas fără degete. Polițiștii l-au împușcat e agresor, anunță stiripesurse.ro.

IPJ Dâmbovița a fost sesizat prin 112 despre faptul că, în comuna Văcărești, un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor.

(Video) Doi polițiști tăiați cu coasa. Atacatorul a fost împușcat. Sindicatul Europol: „Totul a pornit de la un apel 112” 1

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști. Avand în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a efectuat un foc de armă către agresor.

În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior, de către agentul de poliție. Agresorii au fost transportați la spital.

Cei doi polițiști au suferit mai multe răni. Și aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe forțe de poliție și SAS.

Sindicatul Europol: „Doi politisti tăiați cu o coasă de către doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre colegi a fost transportat la București pentru mai multe interventii chirurgicale de urgență pentru a nu-și pierde funcționalitatea degetelor.

Totul a pornit de la un apel 112 iar un echipaj din cadrul Secției nr. 1 Poliție Târgoviște a fost solicitat să intervină pe raza localității Văcărești din județul Dâmbovița, întrucât un bărbat se manifesta violent la adresa trecătorilor. Polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă, iar după mai multe somații au tras în membrele inferioare și în abdomenul unuia dintre agresori.

Vezi aici Video:

Toate acestea, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că e cu “ochii pe cei care încalcă legea”. Între timp, noi mai numărăm 2 ultraje. Doi polițiști tăiați și agresați. Și dacă intrebati de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru “imaginea” ministrului”.