Un politician român a murit fulgerător la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de COVID-19. Avea 43 de ani

Moarte fulgerătoare a unui politician român la câteva ore după ce a fost externat din spital. Fusese tratat de COVID-19.

Fostul director al Serviciului Județean de Pază Olt, Dragoș Turcitu, a murit sâmbătă, 1 august, la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de coronavirus, anunță gandul.ro

Un politician român a murit fulgerător la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de COVID-19. Avea 43 de ani 1

Dragoș Turcitu, din Slatina, a fost internat la Spitalul Județean Slatina din 22 iulie 2020, unde a fost tratat pentru COVID-19, scrie adevărul.ro. Sâmbătă, omul s-a simțit rău, iar la scurt timp a murit.

Conform mărturiei unui prieten al politicianului, Turcitu a ieșit de la baie cu dureri în brațul stâng, cel mai probabil suferind un infarct, care i-a fost fatal.

Turcitu era mebru al Partidului Național Liberal, iar în trecut a avut funcția de director al SJ Pază Olt, fiind la acel moment promovat de președintele CJ Olt de la acea vreme, Jenel Copilău (PRM).

Ulterior, acesta a continuat să activeze în politică, trecând pe la UNPR și ulterior ajungând în organizația județeană a PNL, de unde, în 2017, a fost exclus din Biroul Permanent Județean, de atunci fiind membru simplu.

Turcitu era salariat al Administrației Bazinale de Apă SHI Argeș-Vedea și era tatăl a două fete.