Tudose Dumitru: „Interior Boeing 737-300 Blue Air. Un avion destul de controversat si batranel, dar confortabil…Zborul 0B3187 din 11 august a fost deservit in intregime de un echipaj format din femei, carora vreau sa le multumesc si pe aceasta cale pentru zborul superb si atmosfera familiala care a insotit aceasta calatorie pe calea aerului”

Blue Air, compania românească low-cost surprinde prin avioanele confortabile dar și instituirea de curse naționale, precum Cluj-Bacău, 10 euro.

Tudose Dumitru: „Interior Boeing 737-300 Blue Air. Un avion destul de controversat si batranel, dar confortabil, iar zborul a decurs foarte lin si frumos, gratie personalului profesionist de la mentenanta, precum si doamnei pilot care ne-a oferit tuturor un zbor deosebit de placut. Zborul 0B3187 din 11 august a fost deservit in intregime de un echipaj format din femei, carora vreau sa le multumesc si pe aceasta cale pentru zborul superb si atmosfera familiala care a insotit aceasta calatorie pe calea aerului.

Tudose Dumitru: „Interior Boeing 737-300 Blue Air. Un avion destul de controversat si batranel, dar confortabil...Zborul 0B3187 din 11 august a fost deservit in intregime de un echipaj format din femei, carora vreau sa le multumesc si pe aceasta cale pentru zborul superb si atmosfera familiala care a insotit aceasta calatorie pe calea aerului” 1

Cum calea ferata are doamne de fier, de care sunt mandru, tot la fel are si calea aerului.
Ca un rezumat, pana acum am zburat cu 3 companii aeriene din categoria low cost.

Wizz Air, prima cu care am zburat, fenomenali oamenii si zborurile superbe, cu aeronave tinere, la fel ca personalul, Ryanair, ieftini si atat, prefer sa-i evit pe viitor si, acum, cu compania romaneasca Blue Air, cu o aeronava veche, dar bine intretinuta, confortabila si personal deosebit.

Nu renunt la calea ferata, care reprezinta viata si sufletul meu, dar imi permit si o placere ceva mai vinovata, iar aviatia cam asta reprezinta acum. E un domeniu interesant, la fel de fascinant ca si trenul, iar aceste pasiuni cred ca se pot completa reciproc zic eu 🙂
P.S. Dupa pandemie o sa incerc si companii de linie”

Operatorul low-cost Blue Air a inclus noua sa rută dintre municipiile Bacău și Cluj-Napoca în cadrul programului „Zboară în țară”, anunță economica.net. Blue Air își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice și tradițiilor locale, cât și valorificarea potențialului cultural și economic al fiecărei destinații, mizând pe conexiuni rapide și accesibile. Prețurile zborurilor pe rutele interne pornesc de la 9,99 de euro pe segment.