Procedura la care a recurs Gabriela Cristea pentru a slăbi 25 de kilograme. “Dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva…stați liniștiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic”

Gabriela Cristea a dezvăluit că pe lângă dietă a mai folosit o procedură care să o ajute să slăbească 25 de kilograme.

Vedeta a pus mai multe story-uri pe Instagram, în care și-a liniștit inițial fanii, precizând că nu se află pe un pat de spital, ci doar la o clinică, anunță libertatea.ro.

Procedura la care a recurs Gabriela Cristea pentru a slăbi 25 de kilograme. “Dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva...stați liniștiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic” 1

“Dragilor, stați liniștiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva”, a precizat Gabriela Cristea.

Procedura la care a recurs Gabriela Cristea pentru a slăbi 25 de kilograme. “Dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva...stați liniștiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic” 2

Procedura este o metodă rapidă și noninvazivă de slăbire localizată, în cazul Gabrielei, în zona abdomenului. Astfel, prin tehnologia de criogenare, de fapt, se îngheață țesutul adipos, fiind apoi eliminat.