Romulus Oprica: „Am gasit acest cartof la Carrefour-ul Express de langa bloc si mi-a fugit imediat gandul la cei dragi. Apoi, m-am uitat la doamna de la casa, la chipul obosit de sub masca purtata la aproape 30° si mi-am adus aminte…”

Viața în pandemie este grea. Mai greu este însă că nu-i poți vedea pe cei dragi pentru că există riscul ca să-i infectezi cu coornavirus. Și ei sunt bătrâni și bolnavi și te gândești cum să faci să treacă anul ăsta mai repede ca să-i vezi.

Romulus Oprica:Am gasit acest cartof la Carrefour-ul Express de langa bloc, din Avantgarden 2, si mi-a fugit imediat gandul la cei dragi.

Romulus Oprica: „Am gasit acest cartof la Carrefour-ul Express de langa bloc si mi-a fugit imediat gandul la cei dragi. Apoi, m-am uitat la doamna de la casa, la chipul obosit de sub masca purtata la aproape 30° si mi-am adus aminte...” 1

Apoi, m-am uitat la doamna de la casa, la chipul obosit de sub masca purtata la aproape 30° si mi-am adus aminte cat sunt de amabile doamnele de acolo, de cum ma atentioneaza ele sa nu uit sa iau paine, de cum mi-au oprit ele 2 pachetele de drojdie cand nu se gasea nicaieri si am facut pizza (da, am pile 😜),

de cum muncesc ele ca sa fie rafturile mereu aranjate si de cum au mereu amabilitatea si placerea de a povesti 2-3 minute cu mine si am inteles ca era normal ca acel cartof sa ajunga fix in magazinul in care lucreaza ele, pentru ca sunt niste oameni tare inimosi!”