Reacție. Simona Halep, acuzată că a participat la o nuntă cu 200 de persoane în pandemie. „În vederea evitării dezinformării opiniei publice…”

Simona Halep a fost acuzată că a participat la nunta verișoarei cu scandal, în timpul pandemiei. Halep respinge acuzațiile.

Simona Halep: „Comunicat de presă – Informații eronate apărute în presă.
În vederea evitării dezinformării opiniei publice, dorim să atragem atenția asupra apariției, într-un articol de presă, a unei informații neadevărate în legatură cu Simona Halep.

Reacție. Simona Halep, acuzată că a participat la o nuntă cu 200 de persoane în pandemie. „În vederea evitării dezinformării opiniei publice...” 1

În finalul materialului publicat pe blogul personal în data de 11 august (i.e. Americanii te omoară cu zile), domnul Cristian Geambașu menționează: „….ar fi fost foarte bine ca Simona să nu fi participat nici la acea nuntă machedonească unde participanții s-au apropiat de numărul celor de la US Open.” Față de această informație eronată, reafirmăm și pe această cale faptul că Simona Halep nu a participat la evenimentul menționat și nici la un alt eveniment de acest tip.

Date fiind poziția constantă a Simonei Halep în toată această perioadă grea în sensul respectării cu strictețe a recomandărilor și eforturilor autorităților de combatere a COVID-19, susținerea morală și financiară acordată pentru sprijinirea tuturor acestor eforturi precum și poziția sa de persoană publică și reper moral pentru o pătura socială largă, facem apel la presă să dea dovadă de responsabilitate și să verifice temeinic informațiile utilizate înainte de a fi propagate în spațiul public.

Furnizarea unor asemenea informații este de natură să creeze prejudicii importante atât Simonei Halep, față de angajamentele sale sociale și contractuale, cât și societății în general”.

O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep, desfăşurată pe terasa unui restaurant din Constanţa, cu participarea a circa 200 de persoane, a fost oprită în seara zilei de 26 iulie de poliţişti şi jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, anunță stiripesurse.ro.