Reacția Institutului Matei Balș, la acuzele lui Florin Salam. Fratele acestuia este infectat cu coroanvirrus, internat în stare gravă

Război între Florin Salam și medicii de la Matei Balș. Manelistul îi acuză pe medici că nu-i oferă informații despre starea de sănătate a fratelui său, infectat cu coronavirus, aflat în stare gravă.

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Reacția Institutului Matei Balș, la acuzele lui Florin Salam. Fratele acestuia este infectat cu coroanvirrus, internat în stare gravă 1

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam presei, potrivit antena3.ro

Purtătorul de cuvânt al spitalului reiterează că familia a fost informată zilnic cu privire la starea bolnavului.

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire.

Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, la Antena3.

Liliana Maria Nastase: „Deci Salam a cantat la priveghi la Pian, priveghi unde s-au inghesuit sute de oameni nestingheriti! Fratele lui Salam are coronavirus si e internat la Bals…”