Rares: „O rudă de gradul 3 a murit ieri de Covid 19. Bărbatul avea probleme cardiovasculare acute…Din momentul în care a ajuns la spital, medicii de acolo i-au întrerupt tratamentul pentru inima, spunându-i că va urma doar tratamentul anti-covid…Acum două seri și-a sunat un nepot spunându-i că “e nenorocire în spital…sunt oameni care urlă de durerile provocate de bolile pe care le aveau înainte să fie internați și tratați strict de Covid, dar sunt tratați doar cu tratament anti-covid 19”

(Last Updated On: August 2, 2020)

Vasile Barbu, Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, prezintă cazul unui pacient cu probleme cardiace care ar fi fost tratat doar pentru COVID. A murit de infarct.

Vasile Barbu:Un om a murit! De Covid 19 ? Nu, nu,nu! Desi medicii i-au spus ca are Covid el era si un cardiac in tratament.

Rares: „O rudă de gradul 3 a murit ieri de Covid 19. Bărbatul avea probleme cardiovasculare acute...Din momentul în care a ajuns la spital, medicii de acolo i-au întrerupt tratamentul pentru inima, spunându-i că va urma doar tratamentul anti-covid...Acum două seri și-a sunat un nepot spunându-i că "e nenorocire în spital...sunt oameni care urlă de durerile provocate de bolile pe care le aveau înainte să fie internați și tratați strict de Covid, dar sunt tratați doar cu tratament anti-covid 19” 1

Un medic si un alt medic au luat niste decizii, lasandu-l fara tratament specific, iar pacientul a murit! Pentru ei, inca o cifra in statistici. In constiinta lor, zero! Sunt deja dezumanizati unii dintre ei, asa ca …!

Iar o sa-i vad pe unii care critica faptul ca ii punem pe medici la zid, iar ei nu mai pot de epuizare, desi nu lucreaza intr-o sectie ATI sau in foc continuu!
Stiti cum se mai spune:
“Dai intr-unu, tipa doi
Asa-i jocul pe la noi”

Spirit de casta la unii, pacientii sunt niste nenorociti care le ocupa tot timpul! Nu trebuie sa generalizam!”

Rares Turloiu: „O rudă de gradul 3 a murit ieri de Covid 19. Era din Călărași. Bărbatul avea probleme cardiovasculare acute, pentru care urma tratament medicamentos specific.

Din momentul în care a ajuns la spital în București, medicii de acolo i-au întrerupt tratamentul pentru inima, spunându-i că va urma doar tratamentul anti-covid. A fost trimis de la București la Oltenița la un spital suport Covid, pentru ca era mai aproape de localitatea de domiciliu.

Omul s-a simțit din ce în ce mai rău cu inima….dar a fost tratat doar pentru coronavirus. Acum două seri și-a sunat un nepot spunându-i că “e nenorocire în spital…sunt oameni care urlă de durerile provocate de bolile pe care le aveau înainte să fie internați și tratați strict de Covid, dar sunt tratați doar cu tratament anti-covid 19.

A spus că lipsa tratamentului pentru inimă ii provoacă dureri groaznice și că ceea ce se întâmplă acolo îl va omorî. Omul a murit a doua zi de dimineață de….Covid 19….după ce i-a fost întrerupt tratamentul pentru inimă în toate aceste zile.
A mai murit un om. Regulamentar. De Covid 19. (…)”