Raed Arafat avertizează: ‘Asimptomaticul are virusul și transmite. Este tendonul lui Ahile în această luptă’

Raed Arafat avertizează neobosit asupra pericolului pe care asimptomaticii îl reprezintă pentru infectarea celor din jur. Cum ei nu pot fi internați, rămâne ca aceștia să respecte măsura izolării acasă.

„Verificați de unde vă luați informațiile”, este avertismentul șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Araed Arafat, care a spus la Antena 3 că asimptomaticii transmit COVID-19.

Raed Arafat avertizează: 'Asimptomaticul are virusul și transmite. Este tendonul lui Ahile în această luptă' 1

”Dacă 70-80 la sută din populație respectă regulile și știu că trebuie să-i apere pe ceilalți și să se apere pe ei, dacă rămâne un procent care nu respectă și acest procent circulă, nu poartă mască, acest procent va afecta pe restul oamenilor (…).

A fost o discuție care a indus foarte multă lume în eroare – discuția pe asimptomatic. NU! Asimptomaticul are virusul și transmite și sunt multe studii la acest moment. Cel puțin câteva din ele le-am primit de la un coleg din Statele Unite, medic implicat direct în tratamentul pacienților cu COVID.

Toate studiile avertizează asupra faptului că asimptomaticii transmit. Unul din studii spune că asimptomaticul este tendonul lui Ahile în lupta cu acest virus”, a spus Raed Arafat, citat de .stiripesurse.ro.

Raed Arafat, pe Facebook: „Cred ca multi dintre comentatorii de pe facebook, si nu numai, au trecut prin aceasta scoala de medicina.
Raed Arafat avertizează: 'Asimptomaticul are virusul și transmite. Este tendonul lui Ahile în această luptă' 2

Sa aveti grija de unde va luati informatiile!”