„Pu.a”, așa se numește labradorul adoptat de prințul Harry și Meghan Markle. Cătălin Striblea: „La câți romani au lucrat cu tata socru, nu l-ați învățat niciunul cum sta treaba?”

Printul Harry si Meghan Markle au adoptat un labrodar. L-au botezat „Pu.a”
Numele a fost inspirat din prima călătorie a cuplului în Africa în urmă cu patru ani, când au început să se întâlnească, potrivit Daily Mail, preluat de Hotnews. 

„Pu.a”, așa se numește labradorul adoptat de prințul Harry și Meghan Markle. Cătălin Striblea: „La câți romani au lucrat cu tata socru, nu l-ați învățat niciunul cum sta treaba?” 1

Potrivit People, biografia scrisă de jurnaliștii regali Omid Scobie și Carolyn Durand a confirmat că numele cățelușului era Pu.a.

Și se pare că numele are o semnificație specială pentru ducele de 35 de ani și ducesa de Sussex, de 38 de ani, pentru că Pu.a este moneda oficială a Botswana unde au făcut prima călătorie ca perechea regală după ce au început să întâlnească în urmă cu patru ani.

După ce au sărbătorit-o pe Meghan în Botswana la împlinirea vârstei de 36 de ani, cuplul s-a întors un an mai târziu pentru a lucra la inițiativa de conservare a vieții sălbatice, Elephants Without Borders.

Cuvântul înseamnă, de asemenea, „ploaie” în Setswana și, deoarece ploaia este rară în climatul deșertic al Botswana, se crede că este foarte valoroasă, a informat publicația.

Cătălin Striblea: „Cand faci una din asta, trebuie sa faci cercetari pe toata planeta. Si mai am o intrebare: la cati romani au lucrat cu tata socru, nu l-ati invatat niciunul cum sta treaba?”