Polițiști atacați cu toporul și cocktail Molotov. Sindicatul Europol: „Prezența de spirit a celor doi a făcut să se poată feri din calea cocktailului și să nu aibă soarta colegilor tăiați cu coasa”

Continuă atacurile indivizilor la adresa polițiștilor, încurajați de legislația blândă promovată de parlamentari.

Sindicatul Europol: „Polițiști atacați cu toporul și cocktail Molotov.

Ieri, 11.08.2020, in jurul orelor 18.20, o polițistă și un jandarm, aflați în patrulă mixtă pe raza comunei Bunești, județul Vâlcea, au fost atacați de un individ cu un cocktail Molotov și pentru că nu a reușit să-i incendieze s-a înarmat cu un topor și a încercat sa-i lovească.

Polițiști atacați cu toporul și cocktail Molotov. Sindicatul Europol: „Prezența de spirit a celor doi a făcut să se poată feri din calea cocktailului și să nu aibă soarta colegilor tăiați cu coasa” 1

Prezența de spirit a celor doi a făcut să se poată feri din calea cocktailului și să nu aibă soarta colegilor tăiați cu coasa de la Dâmbovița, reușind să-l împuște în picior pe individul pentru care au fost sesizați să intervină întrucât provoca scandal într-un bar din localitate.

Vrem să atragem atenția ministrului Vela că nu e suficient să stea cu ochii pe infractori și că trebuie să inițieze soluții legislative pentru întărirea autorității polițistului, întrucât agresorul din județul Vâlcea, în actualele condiții, riscă doar o pedeapsă de la 4 luni și jumătate la un an și jumătate, cu șanse mari de a primi o pedeapsă cu suspendare, tocmai din cauza cunatumului redus al pedepsei”.