Oana Bogdan: „Dragă hoțule, îți mulțumesc că mi-ai smuls telefonul din mână noaptea…îți mulțumesc că purtai mască. Deși știu că o purtai ca să nu poți fi identificat de camerele video, mă bucur că ai redus riscul de a-mi transmite vreun virus. Tot răul spre bine. M-ai inspirat să văd lucrurile și mai nuanțat ca înainte. Îți mulțumesc pur și simplu. Confruntarea cu tine m-a împins să …”

Arhitecta Oana Bogdan are un mesaj pentru hoțul care i-a smuls telefonul din mână.

Oana Bogdan: „Dragă hoțule,
Îți mulțumesc că mi-ai smuls telefonul din mână într-o perioadă în care îmi reorganizam informațiile și, greu de explicat, dar există o explicație, între back-up-uri. Eu făceam cam tot ce făceam de pe telefon. Acum nu mai am nimic de reorganizat. Mi-ai dăruit timp.

Oana Bogdan: „Dragă hoțule, îți mulțumesc că mi-ai smuls telefonul din mână noaptea...îți mulțumesc că purtai mască. Deși știu că o purtai ca să nu poți fi identificat de camerele video, mă bucur că ai redus riscul de a-mi transmite vreun virus. Tot răul spre bine. M-ai inspirat să văd lucrurile și mai nuanțat ca înainte.  Îți mulțumesc pur și simplu. Confruntarea cu tine m-a împins să ...” 1

Îți mulțumesc că ai făcut-o noaptea și că s-a nimerit să fie cea mai singuratică noapte din câte am trăit. Am realizat că nu contează câți prieteni ai, în momentele grele ale vieții tale ei pot fi în vacanță, pot dormi adânc sau pot avea telefonul închis. Și-am simțit pe propria-mi piele că lucrurile funcționează cu totul altfel de când cu Covid-19. Mi-ai salvat viața în viitor, adică atunci când eu voi fi pregătită să fac față de una singură unor situații dificile.

Îți mulțumesc că te-ai concentrat pe obiecte fără valoare, cum era telefonul meu scump. Plecasem de la birou târziu în noapte cu două tablouri la care țin mult. Și-am ținut de ele și mai strâns. Și te-am lăsat să fugi cu telefonul. Nu tot ce e scump e valoros. M-ai făcut să simt din nou cât de mult iubesc arta.

Îți mulțumesc că purtai mască. Deși știu că o purtai ca să nu poți fi identificat de camerele video, mă bucur că ai redus riscul de a-mi transmite vreun virus. Tot răul spre bine. M-ai inspirat să văd lucrurile și mai nuanțat ca înainte.

Îți mulțumesc pur și simplu. Confruntarea cu tine m-a împins să-mi schimb relația cu telefonul. De unde făceam totul de pe telefon, nu voi mai face aproape nimic de pe telefon. Îmi voi prosti telefonul, îl voi face să nu mai fie “smart”. Stupidphone. Așa că nu am acces la social media de pe noul telefon. Intenționat. Deja mi se reproșează că nu răspund la mesaje. Erau oricum prea multe. Mă uitam prea des la telefon. Telefonul devenise o extensie a mea. De-acum încolo n-o să mai fie. Mi-ai schimbat viața radical.

Cu recunoștință,
Oana”