O gravidă de 33 de ani A MURIT, infectată de fratele său venit din Spania. Săptămâna trecut murise și mama lor din aceeași cauză. „Înainte cu două zile a zis că i-a ieșit două teste negative aici, iar ieri seară deja a zis că e rău cu ea”

Dramă într-o familie din alba Iulia. Mamă șii fiica au murit de coronavirus. Din primele informații, ar fi fost infectate de frate care a venit din Spania.

O tânără de 33 de ani din judeţul Alba, infectată cu noul coronavirus, a murit la Spitalul din Alba Iulia. Tânăra s-ar fi infectat în familie, de la fratele ei, recent revenit din Spania. În urmă cu o săptămână a murit şi mama femeii, de asemenea infectată, anunță stiripesurse.ro.

O gravidă de 33 de ani A MURIT, infectată de fratele său venit din Spania. Săptămâna trecut murise și mama lor din aceeași cauză. „Înainte cu două zile a zis că i-a ieșit două teste negative aici, iar ieri seară deja a zis că e rău cu ea” 1

Surse medicale citate de alba24.ro, au precizat că o tânără de 33 de ani însărcinată în 24-25 de săptămâni şi confirmată cu coronavirus, ar fi fost transferată la Alba Iulia de pe secţia de ATI a spitalului din Târgu Mureş.

„Ea (n.r. tânăra însărcinată) tușea și o durea puțin gâtul. Mama ei, sora mea, era puțin răcită. Sora mea a cerut să fie internată la spital în Târnăveni și fata a zis vin și eu cu tine. Fata asta care a murit acum a internat-o, pe sora mea a dus-o la Mureș și de acolo a trimis la Sibiu și cei de la Sibiu ne-au dat telefon că a murit.

Au fost plecați în Spania înainte cu o lună de zile. Nu am avut niciun simptom, nimic. Tușea, atât. Nepoata mea era însărcinată în luna a șaptea. Când s-a dus la spital, i-a pus masca și vorbeam pe Facebook cu ea, în scris.

Înainte cu două zile a zis că i-a ieșit două teste negative aici, iar ieri seară deja a zis că e rău cu ea. Testele negative i-a ieșit înainte cu 4-5 zile”, a declarat unchiul fetei, Cornel Velțan.