Nu faceți ca ei! Dan, vacanță în Grecia: „O mare demonstrație de prostie …vacanta s-a transformat în izolare la domiciliu. La ora la care va scriu trebuia sa fim pe plaja și acolo eram dacă eliminam din programul zilei cafeaua aceea…Am simțit nevoia sa va spun, sa nu faceți greșeala pe care am făcut-o noi…”

Un român aflat în vacanță în Grecia povestește cum a ajuns la izolare la domiciliu în loc să fie acum pe plajă.

Dan C. a scris pe Forum Grecia: „Va împărtășesc experienta noastra fără niciun scop, fiecare dintre voi sa înțeleagă ca poate fi un sfat, o lecție, ghinion, sau cum o cataloghez eu, “o mare demonstrație de prostie”…

Nu faceți ca ei! Dan, vacanță în Grecia: „O mare demonstrație de prostie ...vacanta s-a transformat în izolare la domiciliu. La ora la care va scriu trebuia sa fim pe plaja și acolo eram dacă eliminam din programul zilei cafeaua aceea...Am simțit nevoia sa va spun, sa nu faceți greșeala pe care am făcut-o noi...” 1

Ne-au fost recoltate probele pentru testul COVID dimineața la ora 9 și ceva, apoi am mers la o cafea cu familia cu care trebuia sa mergem în vacanta. Spațiu închis, lipsa măștii (doar stătusem cu toții în condiții sigure pentru a putea pleca în vacanta), aproximativ 45 min.

Rezultatele testelor (care au venit în aproximativ 12 ore): la noi 4 teste negative, la ei 1 pozitiv, 1 indecis (la a doua testare este pozitiv sigur) și 1 negativ.
Deci, după recoltare, ne-am transformat cu toții în contacte directe cu cel puțin o persoana confirmata pozitiv.

Și de aici trecerea de la extaz la agonie, vacanta s-a transformat în izolare la domiciliu. La ora la care va scriu trebuia sa fim pe plaja și acolo eram dacă eliminam din programul zilei cafeaua aceea….

Am simțit nevoia sa va spun, sa nu faceți greșeala pe care am făcut-o noi… Chiar dacă sunt prieteni foarte buni ai voștri, cu care ați mai fost în vacante pana acum (situația noastră), pot fi pozitivi fără sa știe și nu au nicio vina….
Asa ca, aveți grija de voi și concedii plăcute!
Pe noi ne așteaptă Grecia în 2021…

P.S. Reprezentanții hotelului au fost foarte înțelegători și ne-au returnat toată suma plătită, chiar dacă la efectuarea rezervării era nerambursabila.

Ganduri bune tuturor!”